Pohoda - Kasa

• (neregistrovaný)

27. 7. 2008 7:30

Dobrý den,
    dovoluji si Vás požádat o případné zkušenosti. Používáme program Pohoda a v prodejně program Kasa, Data - balíčky si posíláme přes internet. Nyní bohužel nastala chyba, program Pohoda byl aktualizován před odesláním balíčku z kasy a nyní ho Pohoda nechce přijmout, že byl vystaven ve starší verzi. Můžete někdo poradit co s tím? Setkal jste se někdo s podobným problémem a jak jste ho vyřešili? Budu vděčná za jakoukoli radu. V Pohodě mi odkázali na placenou službu ;o(.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 7. 2008 8:42

Zdenča (neregistrovaný)

Re: Pohoda - Kasa
      Bohužel, pokud nemáte zaplacené upgrade, tak vzhledem k aktualizaci toto budete muset zaplatit, jinak lze normálně stáhnout aktualizace na webu www.stormware.cz. Zdenča

• 28. 7. 2008 9:09

Jindra (neregistrovaný)

Dobrý den, v aktualizaci problém není, ty máme samozřejmě zaplacené, jak pro Pohodu, tak pro Kasu.
      Problém je v tom, že aktualizace na Pohodě proběhla dříve než byl odeslán a přijmut balíček z Kasy, který byl udělán ve starší verzi. A i po aktualizaci Kasy a odeslání balíčku znova, jej Pohoda nechce přijmout.

>>Dobrý den,
      >>dovoluji si Vás požádat o případné zkušenosti.
      >>Používáme program Pohoda a v prodejně program Kasa,
      >>Data -
      >>balíčky si posíláme přes internet. Nyní bohužel
      >>nastala
      >>chyba, program Pohoda byl aktualizován před odesláním
      >>balíčku z kasy a nyní ho Pohoda nechce přijmout, že
      >>byl vystaven ve starší verzi. Můžete někdo poradit co
      >>s
      >>tím? Setkal jste se někdo s podobným problémem a jak
      >>jste ho vyřešili? Budu vděčná za jakoukoli radu. V
      >>Pohodě mi odkázali na placenou službu ;o(.
      >
      >Bohužel, pokud nemáte zaplacené upgrade, tak vzhledem
      >k aktualizaci toto budete muset zaplatit, jinak lze
      >normálně stáhnout aktualizace na webu www.stormware.cz.
      >Zdenča

• 28. 7. 2008 9:35

Jaromír (neregistrovaný)

Tak jisté řešení možná je, ale znamená stejně ruční dopisování dokladů. Buď na pobočce, nebo na Centrále.
      Obvykle se to řeší tak, že se přeinstaluje na centrále Pohoda (starší verzí z CD) a pak se aktualizuje z netu Pohoda tou verzí, ve které máte balíček. Pak se podaří balíček obvykle nahrát, jenže jestli jste mezitím na centrále něco pořizovali, tak to bude ztracené.
      POkud to chcete zkusit takto udělat, klidně mi zavolejte na 47 560 20 51, mohu vám to popsat podrobně.

• 30. 7. 2008 22:56

anym (neregistrovaný)

No to tedy čumím, pak že se v Pohodě účtuje v pohodě. Ať se na mě Pohodáři nezlobí, ale s tímto přístupem ať jdou do p...e.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).