Re: Pracovní poměr při pobírání RP
Jasně, to je na vaší domluvě, já jsem jen chtěla napsat, že může vykonávat práci na původní smlouvu, protože spousta lidí si myslí, že by tím přišla o RP. Jenom moc nechápu tu poznámku, že nechce 2. prac. poměr na DPP ani DPČ.
Re: Pracovní poměr při pobírání RP
Na tuto profesi by pracovala pravděpodobně i po dovršení 4 let dítěte. Ten první prac. poměr by zřejmě ukončila. DPP ani DPČ nechce. DPP není důch. pojištěn a na DPČ - nevycházely by jí hodiny.
Já to s tím RP a původní smlouvou chápu - děkuju, ale vedení to chce tak jak to popisuju. Chci si být prostě jistá, že to tak jde, abych neudělala nějakou botu. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
29. 7. 2008 9:05
Dobrý den, chci se ujistit, že to takto jde. Máme zam-kyni, ktrerá je na RD do 13.8.2008 - do 3 let věku dítěte. Od 14.8.2008 chce požádat o neplac. volno do 4 let věku dítěte, bude pobírat rodičovský příspěvek, o dítě bude postaráno. Zároveň jsme jí nabídli, že si může přivydělat na jinou prac. smlouvu ( s jinou profesí) na zkrácený pracovní úvazek. Může to takto být? Nechce 2. prac. poměr na DPP ani DPČ. Děkuji J.