Re: cena za jeden řádek DE
Jestli se můžu vložit do této diskuse, prosím nikde jsem nenašla jak si kdo účtuje skadovou evidenci, prosím mohli byste mi v rámci tohoto témata poradit? Děkuji
>>>>>>>Prosím Vás poraďte mi za kolik Kč se pohybuje 1
>>>>>>>řádek
>>>>>>>v daňové evidenci, prosím moc.
>>>>>>>Děkuji
>>>>>>
>>>>>>v peněžním deníku
>>>>>15-20 Kč
>>>>Jestli se můžu vložit do této diskuse, prosím nikde
>>>>jsem nenašla jak si kdo účtuje skadovou evidenci,
>>>>prosím
>>>>mohli byste mi v rámci tohoto témata poradit? Děkuji
>>>Tady je asi lepší vycházet z času, potřebného na
>>>zpracovávání skladové evidence.
>>To jistě ano, jen jsem nikde nenašla jaké jsou cenové
>>relace a díky za odpověď. A cena takové služby se
>>pohybuje cca / hodinu?
>Před časem tady v této diskuzi uváděl jeden zkušený
>účetní, že naše hodinová sazba by neměla být nižší než
>250 Kč, pokud nechceme degradovat práci v tomto
>oboru.
Diskuzi jsem nečetla, ale s touto cenou za hodinu práce se mi moc souhlasit nechce:)) Když mi přijde technik poopravit počítač, tak si naúčtuje 500,- bez daně............Já na hodinovou sazbu běžné účto nedělám, ale když už něco dělám v hodinové sazbě (konzultace, smlouvy, podklady pro banky) tak rozhodně ne za 250.- Fakt nejsem zedník:))
>Já s ním souhlasím a držím se toho.
Když si dáte do vyhledávače "vedení účetnictví" objeví se Vám dost firem na výběr a hlavně pak Vás budou přecházet oči, z cen za položku, které jsou potom astronomické, a hlavně jsou také firmy, které pod 5000,-- paušálu vůbec zakázky neberou.......
A na druhou stranu mají pravdu. Účetní profese není zas tak jednoduchá a hlavně, když ji dělá každý s minimálním vzděláním, ale s rekvalifikací účetního oboru, tak se nemůžeme divit, že neznají svou cenu při hodnocení své práce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 7. 2008 13:25
Prosím Vás poraďte mi za kolik Kč se pohybuje 1 řádek v daňové evidenci, prosím moc.
Děkuji