Názor k dotazu CERD - máte někdo zkušenost? od Ivčaaaa - Re: CERD - máte někdo zkušenost? Dobrý den,já se...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2012 22:36

Ivčaaaa (neregistrovaný)

Re: CERD - máte někdo zkušenost?
    Dobrý den,
    já se na CERD zaregistrovala asi před 2 lety, ale to ověření jsem jim neposlala .Před pár měsíci jsem se o to zase začala zajímat. Nakonec jsem jim poslala ten ověřený formulář s podpisem, který jim byl doručen. Účet mi zrušili cca za 3 týdny od odeslání, po dalších dvou mailech přes ten jejich kontaktní formulář i s odvoláním souhlasu se zpracováním osobních údajů...i s tím, že se obrátím na UOOÚ. Účet mi byl zrušen a je stále neaktivní. Problém ale vidím v tom, že mi nepřišla žádná faktura za zrušení účtu. Může to být tím, že jsem jim neposlala to ověření účtu? Klidně bych jim ten poplatek poslala, ale nikde není číslo účtu ani VS, prostě nic. Žádný mail mně od nich nepřišel, a to jsem jim ještě poslala mail, ať mi napíšou, jestli mám u nich nějaké závazky nebo ať mi napšíou, že jim nic nedlužím. Mail byl taky doručen, odpověď žádná.
    Máte s tím někdo zkušenost? Mám od nich čekat nějaký platební rozkaz nebo tak něco?
    Děkuju!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).