Názor k dotazu CERD - máte někdo zkušenost? od KristýnaKyra - Re: CERD nedoporučuji - PODVOD Dobrý den, ANO jsem...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 6. 2013 22:38

KristýnaKyra (neregistrovaný)

Re: CERD nedoporučuji - PODVOD
    Dobrý den, ANO jsem velmi rozhořčená, též jsem zjistila, že se jedná o nějaký podvod. Napíšu zde rovnou oč se jedná, nikdo mi psát nemusí, ať všichni ví informace hned! Zaplatila jsem 200,- Kč za nepravdivé informace, přišlo mi, že nemám záznam nikde, což není pravda!!! Potřebovala jsem nějaké potvrzení pro jeden úřad o svých dluzích a nechtěla jsem vše obvolávat. Mimochodem jsem se ještě před platební transakcí chtěla ujistit, co a jak a volala jsem na jejich klientskou linku, je to pouze automat, s nikým se nedomluvíte, odkáže vás to zpět na stránky, což znamená, že ta linka je úplně k ničemu, je tedy fiktivně vytvořená, aby si lidé mysleli, že to má i jinou podporu než jen webové stránky, avšak tam se žádné podpory nedočkáte. Dále jsem psala prostř. jejich formuláře a to dokonce už dvakrát, podruhé to byla již reklamace. Nikdo nereagoval dodnes, ani na jeden dotaz, ani na prvotní, kdy jsem potřebovala více info. ani na druhý - reklamace. Chystám se zajet na tu uvedenou adresu, ale co dnes zmůže fyzická osoba v takovém světě? Právně se nezmůžu nejspíš na nic, ale aspoň zjistím co a jak to tam chodí a napíšu sem, nejspíš také stropím bordel, což mi bude také k ničemu, ale aspoň se vybiju. Takové podvody, rozmetu je kde se dá, zveřejním tyto stránky a jejich podvod kde se dá. Ať už nikdo nenaletí. Jsou to jen blbé dvě kyla, ale i to je pro mnohé dost peněz a hlavně jde o ten princip. Sprostota nehorázná!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).