Názor k dotazu CERD - máte někdo zkušenost? od vita80 - Re: CERD - máte někdo zkušenost? Pokud se zaregistrujete,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2014 21:48

vita80 (neregistrovaný)

Re: CERD - máte někdo zkušenost?
    Pokud se zaregistrujete, nic se neděje. Hlavně jim neposílejte žádné peníze. Je to podvodná firma se sídlem v Oregonu (USA). Využívá podvodných dezinformací a vyhrožuje exekucemi. Státem uznávané společnosti se k této vyjadřují jako o podvodné firmě, která nemá žádnou spojitost s firmami působícími v ČR pod Ministerstvy vnitra, spravedlnosti. Před touto firmou varuje i Česká exekutorská komora. Pošlete peníze na zrušení registrace a chtějí další peníze pod hrozbou exekuce, likvidace, apod. Zaregistroval jsem imaginární osobu a poslali mně údaje, že osoba je v registru dlužníků. Ale taková osoba neexistuje. Teď chodí na imaginární email výhružné dopisy (cca 3 roky) že exekuce začala, ať osoba okamžitě zaplatí. Dotazem na exekutorskou komoru jsem zjistil, že žádná exekuce na takovou osobu nikdy neproběhla a neprobíhá. Nevěřte podvodníkům! Pokud chcete zjistit, jak na tom jste s resty, běžte do jakékoliv banky a zažádejte si o úvěr, pokud vám ho nedají, máte záznam v nějakém registru. A nic neplatíte a nikdo vám nebude vyhrožovat. Ale to přece musíte vědět sami, že někde dlužíte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).