Re: Nový zaměstnanec z ÚP-bude mít zápoč
na ZP jsem vyplnila jsem přihlášku
OSSZ bude chtít ještě kopii pracovní smlouvy od vás(od nového zaměstnavatele) a vemte si i originál smlouvy, ten vám orazí a vrátí. pokud je zaměstnavatel FO tak i kopii ŽL.U PO nevím co budete potřebovat.
Re: Nový zaměstnanec z ÚP-bude mít zápoč
Děkuji VŠEM za informace - moc mi to pomohlo:-) věřím, že to dopadne dobře:-) máme daňovou poradkyni, ale jak "napotvoru" mají všichni dovolenou (u ní v kanceláři) a je tam jen nová paní, která toho ví asi tak stejně jako já:-( Přeji všem hezký den. Katka P.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 8. 2008 11:17
Dobrý den, prosím o radu. Od 11.8.2008 budeme zaměstnávat zaměstnance na HPP. Nyní je veden na ÚP (od 21.1.2008-10.8.2008). Co vše si mám vyžádat - aby proběhlo bezproblémové přihlášení k zdravotnímu a sociálnímu pojištění? Jak dlouho zpětně mám požadovat potvrzení o zaměstnání?
Moc děkuji za odpověď, je to náš první zaměstnanec - doufám že né poslední a nerada bych hned na začátku něco pokazila...
Pašková Katka