Re: Vyúčtování záloh na služby
Také to nechápu, vždyť jim to pak zákonitě musí chybět a u vás naopak přebývat když jste nic neplatili , to je fakr perlička :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
5. 8. 2008 15:03
Mám jeden problém. Firma vlastní dům a kanceláře, které jsou v něm pronajímá. Správcovská firma vyhotoví předpisy nájmů a předpisy služeb. Při ročním vyúčtování za služby mi ale ve faktuře odečetli PŘEDEPSANÉ zálohy (ne to, co bylo skutečně zaplaceno). Takže firma XX měla na zálohách na služby zaplatit 50 tis. Na faktuře je skutečným nákladem vyúčtováno 40 tis. a odečteny zálohy 50 tis. (ty ale firma XX nezaplatila). Ve finále je tedy faktura na přeplatek 10 tis., ale ve skutečnosti by to mělo být že firma XX dluží těch 40 tis., protože nic nezaplatila. Je tedy faktura od správcovské firmy správně??? Tvrdí mi, že ano, ale moc se mi to nezdá.
Díky všem za odpověď