Re: OT ukončení podnájmu
smlouvu lze ukončit i dohodou účastníků, na srpen máte zaplaceno, tak se s nimi nedohadujte. Byt po skončení by Vám měli předat, čili se zajímejte o stav bytu ještě před posledním dnem v srpnu, aby pak nedošlo k tomu, že v bytě budou škody za tisíce.
Dohjoda o ukončení by měla být písemná včetně nějakého předávacího dokumentu o předání bytu. Je otázka jak dopadne roční vyúčtování záloh na služby, jestli na tom nebudete pak škodná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
5. 8. 2008 20:50
Pronajímám byt,který mám v soukromém vlastnictví. Smlouvu s podnájemníky mám uzavřenou do června 2009. Teď mi oznámili,že z podnájmu odchází k 31.8.2008.Oznámili mi to posledního července. Mám tu smlouvu normálně vypovědět,nebo mám nárok na nájem,jelikož tam musí proběhnout tříměsíční výpovědní lhůta? A jakým způsobem ty peníze od nich dostanu,když se posledního srpna vystěhují a klíče mi např.hodí do schránky? Všechny platby mají uhrazené včetně nájmu za měsíc srpen.