Re: Pokuta za TV poplatky 10135 Kč
tak to jsem taky nepochopil proc je vsechno k tomuto tematu smazane, v prispevcich bylo hodne uzitecnych informaci, moderator by podle me mel podat vysvetleni....nastesti jsem si okopiroval par dopisu ktere postizeni posilali tomu vychcankovi a CT
včera jsem jen tak přeběhla strom odpovědí - a některé rady byly opravdu důležité
já naštěstí toto řešit nemusím, ale včera jsem očekávala nějaké vyjádření a vysvětlení ve zpravodajství ČT - a ono nic
takže by mě zajímalo, kolik tato "sranda" vůbec stála - jen na poplatcích za dopisy - to psali doporučeně? (o nervech a ztraceném času podnikatelů, příp. placení poplatků za konzultaci s právníkem ani nemluvím)
když vezmu, že dost podnikatelů (byť by to platit třeba nemusejí) to uhradí - tak to je hezký příjem do kapsy exekutora (kolik z toho dostane ČT?, když odečtu náklady exekutora, tak asi nic moc)
jestli takovéto přehmaty jsou v naší republice běžné - tak to se máme ještě na co těšit
Me hlavne zarazi jak k tomuto mohlo vubec dojit, jak si nekdo jen tak muze dovolit nekoho narknout ze dluzi tomu a tomu na zaklade naprosto nepodlozenych informaci.
Mne to prislo vcera na adresu rodicu ze ktere jsem jiz nekolik let odhlaseny. Dopis prevzal 80lety otec ktery ma stejne jmeno jak ja. Toto z toho skoro odvezli , ten samo volal me a kdyz jsem uvidel tu snuzku blbosti skoro odvezli i me. Ja ziji jiz nekolik let v zahranici, zivnostak mam zruseny nekolik let, otevrenou televizi jsem nikdy ani nevidel, opravoval jsem jenom mobilni tel. a nejaky pan advokat si me dovoli jen tak narknout ze opravuji televize a ze musim do tydne zapltit jinak me da k soudu, proste nehorazne a nepochopitelne ze si toto nekdo muze v tomto statu dovolit..
>>>>Co se to tu děje - již podruhé byla smazáno celé
>>>>vlákno k diskusi o tomto problému!!!!!!
.........
>
>Me hlavne zarazi jak k tomuto mohlo vubec dojit, jak
>si nekdo jen tak muze dovolit nekoho narknout ze dluzi
>tomu a tomu na zaklade naprosto nepodlozenych
>informaci.
>Mne to prislo vcera na adresu rodicu ze ktere jsem jiz
>nekolik let odhlaseny. Dopis prevzal 80lety otec
>ktery ma stejne jmeno jak ja. Toto z toho skoro odvezli ,
>ten samo volal me a kdyz jsem uvidel tu snuzku blbosti
>skoro odvezli i me. Ja ziji jiz nekolik let v
>zahranici, zivnostak mam zruseny nekolik let, otevrenou
>televizi jsem nikdy ani nevidel, opravoval jsem jenom
>mobilni tel. a nejaky pan advokat si me dovoli jen tak
>narknout ze opravuji televize a ze musim do tydne zapltit
>jinak me da k soudu, proste nehorazne a nepochopitelne
>ze si toto nekdo muze v tomto statu dovolit..
tady to stále mažou, mrkněte sem: http://www.podnikatel.cz/clanky/advokat-s-plnou-moci-ct-vymaha-neexistujici-dluhy/
Chci poděkovat ČT v zastoupení advokáta Dalibora Kalesca za předem zkaženou dovolenou na kterou se chystám. Jeho, pro mne neoprávněná "výzva k zaplacení", je sice jen cár papíru, ale dokáže otrávit a znepříjemnit podnikání. V prvním momentě jsem si myslel, že zase nějaký vykuk si chce přilepšit k vyšší životní úrovni. Kde mám jistotu, že se nejedná o podvodné vylákání peněz? Kde je ověřená plná moc?
Cožpak podobných podvodů se děje málo? Kde je jistota, že číslo účtu na které se mají odesílat peníze je to správné? Takovýchto výzev si v podstatě kdokoliv může rozeslat komukoliv kolik chce!!!
Já jako podnikatel nikomu nic nedlužím a snažím se plnit si své povinosti vůči každému. Nepřeji si, abych byl obtěžován a zdržován podobnými akcemi. Ať si nejdřív ověří, že se jedná o oprávněnost platit a pak ať posílá řádnou fakturu se zákonnými náležitostmi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 8. 2008 0:58
Co se to tu děje - již podruhé byla smazáno celé vlákno k diskusi o tomto problému!!!!!!