Re: Propuštění z důvodu rušení pobočky.
děkuji, a tu výpověď mohu dostat kdykoliv v průběhu měsíce, nebo ji mohu dostat vždy jen k 1 dni následujícího měsíce?
Re: Propuštění z důvodu rušení pobočky.
Mohou Vám ji předat kdykoli, ale 2měsíční výpovědní doba začne běžet až od prvního dne měsíce, který následuje po měsíci, ve kterém Vám byla výpověď prokazatelně doručena. Npř. Vám výpověď předají v srpnu, výpovědní doba začne běžet od 1. 9. a prac. poměr skončí 31. 10. Pokud se na skončení dohodnete k nějakému dni, skončí prac. poměr dohodnutým dnem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
7. 8. 2008 12:31
Dobrý den, pracuji jako asistentka realitní kanceláře. Pracovní poměr má uzavřený na dobu neurčitou, pracuji na hlavní pracovní poměr. Bude se rušit tato pobočka tedy i kancelář a tím pádem i mé pracovní místo. Jen jsem chtěla vědět na co mám nárok. Mám na mysli odstupné a to v jaké výši.
Děkuji