Re: úvěr a výdaje procentem?
Vždyť jste si na ten "úvěr" již jistě našetřila:
-píšete výdaje žádné, takže jste těch např. 50%
opravdu ale opravdu ušetřila
- a na daních, ZP a SP taktéž něco.
Když si to spočítáte tak se potom nedivte.
V bankách umějí také počítat, je spíše jejich
lákadlo na úroky že nabízejí úvěr a kredit kartu na 100 tis.a kontokorent na 90 tis. již při 300000,- na ř. 37 DP.
Takže pokud jste měla příjmy např. 300000,- minus
150000,- paušál tak to máte těch 150000,- vyděláno na "úvěr".
Šetřit v dnešní době? A z čeho podle Vás žiju? když nebereme v potaz že bych bydlela pod mostem a živila se z popelnic. Platím nájem a ten je pomalu tak vysoký jak spátka. V dnešní době si normální člověk nemůže bez úvěru/hypotéky vlastní bydlení vůbec pořídit. Chtěla sem jen poradit, zda se to některé bance dá vysvětlit.
>Moje odpověd: když můžu platit nájem 10tis měsíčně tak to můžu i splácet úvěr. Nemyslíte? Chtěla sem jen poradit co se týče výběru banky, jestli si někdo bral úvěr když má výdaje procentem. Nevím proč se do mě navážíte, díky za vaše příspěvky.
>
V tom případě se omlouvám, žádnou takovou banku neznám.
Jak vyplývá z vašich informací, je měsíční splátka 10 t. zřejmě málo
na vámi požadovaný úvěr/hypotéku (neuvádíte částku).
Pro klid vaší duše = spočítejte si splátky a náklady na:
http://www.mesec.cz/pujcky/hypoteky/kalkulacky/jaka-bude-vase-splatka-hypotecniho-uveru/ a pak to vysvětlete v bance.
Dobré pořízení
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 8. 2008 16:27
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti jako fyz. os. s úvěrem a v přiznání uvádíte výdaje procentem, ale ve skutečnosti žádné výdaje nejsou? žádná banka mi to nechce uznat a nechtějí mi úvěr schválit,protože kvůli tomu nemám dostatečné příjmy... nevíte která banka bere výdaje procentem na vědomí jak ve skutečnosti jsou? děkuji.