Re: Doporučíte DOBRÝ program na mzdy ?
Syslíka neznám, používám Jaga software a vyhovuje mi. Umí el. předávání přes program Portlink, můžu si tam vytisknout jakoukoliv vlastní sestavu a co potřebuji, to mi firma připraví, včetně takových věcí jako je třeba předávání dat do ISPV apod.
Používám Syslíka už několik let a jsem spokojená. Má spolehlivě zpracované výpočty, tiskové sestavy je možno libovolně upravovat a dobře funguje i telefonické poradenství a spolupráce přes mail a internet, včetně stahování nových verzí. Používám i program Sysel pro účetnictví, který je propojen, takže data z mezd pouze přenesu a mám hotovo. Doporučuji :-))
Dobrý den, naše firma již také několik let používá mzdový program syslík a jsme s nimi spokojeni, vše funguje perfektně. Zasílají včas všechny aktualizace na CD i poradenství je také super.Mohu jenom doporučit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 8. 2008 10:13
Rozhoduji se pro výběr software pro zpracování mezd. Máte někdo zkušenost se Syslíkem od CSH s.r.o. Praha ?