Re: změna názvu TJ... na TJ ...,o.s.
Dobrý den, pokud vím tak TJ se nemusí měnit na o. s., najeďte si na www. neziskovky.cz a tam najeďte na Legislativa a účetnictví a str. 3 z 10. 12. 2007 "Sdružení měnit svůj název nemusí".
Re: změna názvu TJ... na TJ ...,o.s.
Pondělí, 11 únor 2008
U P O Z O R N Ě N Í
Parlament ČR přijal další novelu zákona o sdružování občanů, která se opět dotkla úpravy názvu občanských sdružení.
Novelou došlo ke zrušení části ustanovení §6 odst. 4 cit. zák. tak, že nadále název občanského sdružení již nemusí povinně obsahovat text „občanské sdružení“ nebo zkratku „o.s.“
Ta občanská sdružení, která již provedla změnu stanov, respektive změnu svého názvu v souladu s předchozí právní úpravou, a do svého názvu text „občanské sdružení“ či zkratku „o.s.“ přidala, nemusí své stanovy měnit v tom smyslu, že by toto označení ze svého názvu opět vypouštěla.
5.února 2008
Legislativně právní a personální odbor ČSTV
-> teď jsem našla na netu toto... takže už se to asi zas nemusí:-D měnit.... tak to mě tahle nová úprava nějak utekla.... tak je dobře že jsem to ani nestihla provést...:-D..
děkuji za vaše odpovědi...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 8. 2008 13:14
Dobrý den, prosím o radu jak na to když jsme TJ.... a do července 2009 musíme mít prý v názvu TJ..., o.s.?????