Re: Spěchá mzdy 7/2008
Ale pak jim zase platíte příplatek za svátek, pokud nastupují v pátek 4.7. na noční, že? Za dobu od 24,00 do 6,00 v sobotu.
Re: Spěchá mzdy 7/2008
Děkuji za info, ne že by se mě to přímo týkalo - naši zedníci se ještě v noci pracovat nenaučili - ale zajímá mě, jak to chodí jinde. Třeba to někdy budu potřebovat. A jak zjišťuju, různé firmy řeší svátky, hodiny při přechodu na letní nebo na zimní čas, příplatky za so a ne, různě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
12. 8. 2008 23:01
Zaměstnanec pracuje na 3 směny. Týden ranní, týden odpolední a týden noční. Při noční nastupuje v neděli v 21.00 hod a končí v pátek v 6.00hod ráno. 6.7.2008 nastupoval na noční směnu náleží mu příplatek ve svátek? Pokud ano za kolik hodin?
K tomu pracoval v sobotu 5.7. přesčas 5 hodin. je placený hodinově. Co mu náleží? za svátek 100% + za přečas 25% + za sobotu 10%? Je to tak správně? Nebo má mít ještě 5 hodin časové mzdy podle tarifu.
Moc prosím pomocte mi začínám. Děkuji Iva