Re: nepravidelná výpomoc -potvr. na úřad
a na co to na ÚP potřebují - vždyť je to z r. 2006
tady je problém určit úvazek, když měl neprav. výpomoc
také bude problém s výpočtem - SP, ZP v té době bylo stejné,ale neexistovala SHM a danění bylo úplně jiné
tak takovéto problémy mám nejraději - zabere to spoustu práce a nakonec zjistíte, že jste to vyplnila úplně na nic, protože to nikdo k ničemu nepotřebuje
ráda bych pomohla, ale nevím - musela bych hodně studovat (navíc v r. 2006 byl starý ZP, myslím, že určení výdělku byl v zákoně o mzdě?) Prostě Vám to vůbec nezávidím. Než začnete zpracovávat, zeptejte se na ÚP, zda je to vůbec nutné vyplnit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 8. 2008 7:26
Zaměstnanec pracující v roce 2006 na nepravidelnou výpomoc přes prázdniny (ze mzdy se odvádělo SP a ZP)potřebuje potvrzení o pravděpodobném průměrném čistém výdělku na úřad práce kvůli výpočtu podpory v nezaměstnannosti. A já tápu, jak to vypočítat. Můžete mi prosím někdo poradit, podle jakého vzorce to vypočítat? Jde o formulář na úřad práce.Děkuji J.