Re: Podrobný výpis hovorů
Myslím, že je úplně jednoduché (pokud jsem Vás správně pochopila těch 180 Kč je podíl, který jste provolal vy). Pokud to tak je, pak si mohou velmi jednoduše zkontrolovat náklady na hovorné v jiných měsících a srovnat jestli je náklad stejně velký, nebo vyšší...Asi bych argumentovala tímto.
Souhlasím, pokud je mobil na IČO a celé faktury vedete jako výdaje s podnikáním, pak není co řešit, jestli faktury máte na soukromou osobu, můžete uplatnit jen to, co s podnikáním souvisí, pokud tedy uvadíte ve výdajích jen část, uveďte u těchto faktur podobný podíl jako jindy. Nesmíte si nechat líbit všechno, toto je opravdu přehnané. Podrobné rozpisy mít nemusíte, určitě to není povinnost.
Těch cca 180Kč je podropný výpis ze 3telefonů.Dnes jsem se vrátil z kontroly a je to hrůza.Dnes řešili jízdy, každou jízdu zvlᚍ chtějí obhájit pokud se nepřiznám, že jsem doklady od nafty doopravdy nekoupil, že jsem je od někoho dostal.Je to vydírání, nutí vás na místě, ve stresu rozhodovat, jinak vyhroží přísnějším přístupem, který bude velmi nepříjemný.Jsem dnes pčepaden z tohoto přístupu.A nedovolí mluvit mé zastupující, že jsem majitel já, oni ví, že já a papíry to není pro mě, tak mě ničí!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 8. 2008 15:08
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, mám nyní kontrolu z Fú, mám v DE faktury od mobilu s podrobnými výpisy, ale u dvou mi ty podrobáky chybí, Tmobile mi je už nevytiskne, že je nearchivuje.Finančák mi faktury chce vyhodit, myslíte si, že by nestačilo vyhodit z daňových výdajů pouze tu částku za podprobné vypisy cca180Kč, kde chybí.
Faktrury mám přece všechny?