Re: Přestavba pracoviště
Nutit do neplaceného volna Vás nemůže, může Vám nařídit vybrání dovolené. Na neplaceném volnu by se Vámi mohl jedině dohodnout, jinak by Vám musel hradit náhradu - překážka ze strany zaměstnavatele. S tím přesunem na jiné pracoviště záleží na tom, jak máte místo výkonu práce sjednané v prac. smlouvě. Pokud tam máte smluvenou přímo tu prodejnu, ve které jste nyní, tak jinam Vás může dát s Vaším souhlasem. Pokud tam máte uvedené jen město, pak Vás může přeřadit kamkoli ve městě.
Re: Přestavba pracoviště
Pokud tam máte uvedenou přímo tuto adresu, na jinou Vás nutit nemůže. Ale být Vámi, rozmyslela bych se s tím nevyhověním ohledně jiné prodejny. Píšete, že je to ve stejném městě, takže dojíždění nebude takový problém, vždyť půjde jen o dva týdny, pokud Vám na ty další tři nařídí dovolenou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 8. 2008 22:06
Dobrý den, od 11.9.2008 bude na našem pracovišti probíhat rekonstrukce, která potrvá po dobu 5 týdnů, jenže já mám jen 3 týdny dovolené může mi zaměstnavatel dát nějaké volno na ty dva zbývající týdny? Může mě přesunout na jiné pracoviště v našem městě? Máme zde 4 prodejny ! Děkuji