Re: Srážka ze mzdy
srážky se provádí z čisté mzdy (ale bonus nesmíte započítávat)
rozumím správně dotazu? on má nyní se ženou (je tedy ženatý) 2 vlastní děti + má ve své péči ještě 2 vlastní děti z předchozího manželství (byly mu svěřeny do péče?)
pokud tedy má ve své vlastní péči své vlastní 4 děti, potom byste je započítávala + nynější manželku
Re: Srážka ze mzdy
Omlouvám se, napsala jsem to špatně
On si vzal ženu, která má z předešlého manželství dvě děti, na které jejich otec platí alimenty, ale teď žijí v domácnosti s naším zaměstnancem, a s touto ženou má ještě 2 vlastní děti.
Tak právě nevím jak je to s odpočtem na děti - zda mám počítat 4 nebo 2 a nevím kolik osob se teda počítá do vyžovaných osob pro exekuci
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
16. 8. 2008 21:52
Měla bych dotaz
zaměstnanec má čistou mzdu 10707 Kč, v té je už ale i vyplacený daňový bonus 3560,- Kč.
Jakou částku beru v potaz při exekucích, beru tu skutečnou čistou vyplacenou mzdu nebo jen 10707 - 3560 ?
Také nevím jak je to s dětma. Nyní má s ženou 2 děti, které tedy vyživuje, ale z předchozího manželství má také dvě děti na které si uplatňuje odpočet.
daňové zvýhodnění mám tedy počítat na 4 děti, ale do vyživovaných osob vzhledem k exekuci mám počítat jen ty 2 děti?