Re: reklamace jiz reklamovaneho zbozi-lh
Domnívám se, že se rekl. lhůta prodlužuje jen o dobu, po kterou byl výrobek na reklamaci, tj. pokud vyřídili reklamaci po měsíci, pak se rekl. lhůta prodlužuje o ten jeden měsíc, rozhodně neběží nová lhůta, ta by mohla běžet, pokud by Vám výrobek vyměnili (tj. dostal byste nový kus).
tak to mě těší, hlavně si schovejte ten doklad o vydání nového kusu, ať to máte čím prokázat. hezký den
Vse se resi online (alza.cz) a velmi pohodlne, takze doklad nebude potreba. Zkusenost s reklamaci v tomto e-shopu jiz mam a to velmi pozitivni. Skutecne mi slo pouze o lhutu, ktera mi tim padem bezi od r. 2007 (posledni vymena zakladni desky).
Mejte se hezky,
VB
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 8. 2008 17:34
Dobry den,
rad bych se zeptal, jakym zpusobem se pocitaji lhuty reklamaci jiz reklamovaneho zobzi. Pokud koupim zbozi pres internet se standardni reklamacni lhutou 2 roky (nakup ucinim 1.1.2000), ktere po roce reklamuji (1.1.2001), mam narok na lhutu pro reklamaci tohoto reklamovaneho zbozi az do roku 2003 ci pouze 2002?
Mockrat dekuji,
Vojech Benes