Re: oprava DPH v Pohodě
nejdříve si vytiskněte všechny podklady pro původní-řádné DPH, potom zadejte faktury ze zdan. plněním červen, a vytvořte dodatečné daňové za červen
ale pokud to jsou faktury došlé, nemusíte dělat dodatečné DPH, můžete uplatnit v červenci, zdanitelné plnění potom bude 1.7.2008
podklady vytiskněte určitě, jakmile totiž uděláte dodatečné, budete je už mít jen souhrně u toho dodatečného. Fakturu stornujte nebo zadejte mínusem s poznámkou, že byla dvakrát zadaná a to s původními daty (tj. červen). Pak uděláte dodatečné přiznání, kde by měla být vidět jen tato faktura a doplatíte DPH.
omlovám se, že jsem Vás navedla, že dodat, dělat nemusíte-špatně jsem pochopila "2x na vstupu fakturu", pokud ji tam máte dvakrát je jasné, že musíte opravit..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 8. 2008 7:25
Dobré ráno, prosím, budu muset udělat dodatečné dph k červnu, mám 2x na vstupu fakturu, jak postupovat v programu Pohoda? Děkuji Hanka