Re: Zdravotní pojištění zaplacené jiné Z
Opravte přehledy za příslušný měsíc. Odešlete hromadná oznámení na obě pojišťovny. Nové pojišťovně zašlete opravný přehled a HO spolu s informací, že Vám změna nebyla nahlášena a co nejdříve pojistné doplaťte, oni pak vypočítají penále, které můžete vymáhat po zaměstnankyni (pokud Vám to nahlásila pozdě). Původní pojišťovně zašlete také opravný přehled a HO spolu s žádostí o vrácení přeplatku pojistného. Ještě si tam ale předtím zavolejte, zda tu žádost musí podepsat statutární orgán, nebo můžete Vy. Až Vám vypočtou to penále, můžete požádat o prominutí, mě se totéž stalo u DPČ, pojistné bylo asi 200 Kč (cca 3 měsíce zpětně) a přišel výměr na penále 6 Kč, který měl 8 stránek a byl poslán do vlastních rukou...:o))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
22. 8. 2008 9:02
Dobrý den, prosím o radu. Zamětnankyně se mi přehlásila k jiné ZP, ale bohužel ZP bylo odvedeno té původní ZP, nikoliv nové ZP. Můžete mi někdo poradit jaký je postup a co dělat ?
Děkuji a přeji pěkný den
MJ