Autoškola Slon Brno

• (neregistrovaný)

25. 8. 2008 19:04

Chtěl jsem si o prázdninách udělat řidičák u autoškoly Slon v Brně, která se honosí logem "Řidičem bez obav". Mé obavy nastaly ihned při plánévání jízd, které jsou neustále obsazeny prominenty a běžný člověk se jen těžce prosazuje. Odstoupení od smlouvy s touto autoškolou mě stálo 1000,- . Vyvarujte se všichni této autoškoly, s tak velkou arogancí se jen tak nesetkáte.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 10. 2008 14:25

Petr Chvátal (neregistrovaný)

Re: Autoškola Slon Brno
      Vážená pane, proč tady veřejně lžete? Vy jste odstoupil od smlouvy? Nevím o tom, že by nějaký JAN od nás odešel a ještě ke všemu platil 1000 Kč. A o jaké aroganci mluvíte? Proč tady nenapíšete Vaše celé jméno?

• 30. 12. 2008 21:45

Michal (neregistrovaný)

Pane Chvátal,
      proč se rozčilujete a proč pana Jana naříkáte ze lži? V podmínkách stanovených autoškolou slon je jasně napsáno, že stornopolatek v průběhu kurzu činí 1000 Kč a pokud vím, tak na veřejných fórech by se měly prezentovat názory.

• 12. 1. 2009 19:48

Petr Chvátal (neregistrovaný)

Pane Michale,
      to máte pravdu. Jenže já se nerozčiluji kvůli 1000 Kč. To máme uvedeno v podmínkách a každý žák je s tímto faktem seznámen před zahájením kurzu. Rozčiluji se nad tím, že tento pán údajně musel tento polatek plati a to je lež. Co se týče jízd, tak každý žák měl stejnou možnost a ne jak tento pán to prezentuje. Na fórech se mají prezentovat názory, ale ne zavádějící účelové lži.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).