Re: Roční vyúčtování daně
Pro roční vyúčtování daně určitě ne, protože pokud jste zaměstnancem až od roku 2008, tak by stejně za rok 2007 vyúčtování dělat nemohla. Navíc je na roční vyúčtování za rok 2007 pozdě. Nechce to náhodou pro potvrzení, že jste rok před nástupem do firmy nepobírala nemocenské dávky?
Do registrace na ÚP za r.2007 mzdové v tuto chvíly nic není a k ničemu to nepotřebuje, na roční vyúčt.daně je pozdě, ani ty nemocenské dávky moc nechápu k čemu za r.2007 i když se uvádí rok zpětně,ale do zápočtového listu jsou třeba při ukončení ne ve zkušební době,nevím co s tím bude dělat,nechám si sama poradit v dalších příspěvcích,proto pište, informací není nikdy dost.
Tak moc děkuju. Tady mám vždy jistotu, že mi moudří lidé poradí, to je PRIMA!!!!
...chtěla to kvůli nemocenským dávkám. Ale stejně mi vrtá hlavou, proč? Jestli jsem často nemocná? Neřekla mi to - styděla jsem se zeptat.Bára
je to proto, že je zákon o nemoc. dávkách - pokud byste onemocněla, potom by zam-tel musel sledovat tzv. podpůrčí dobu - za poslední rok od začátku poslední nemoci do kdy Vám příp. může nemoc. dávky vyplácet - potvrzení byste měla doložit
a příště se nestyďte zeptat, co tím myslela - ona Vám to určitě objasní a vysvětlí
to je přece normální, že každý nerozumíme všemu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
27. 8. 2008 22:50
Mzdová účetní ode mě chce potvrzení o registraci na Úřadu práce za období roku 2007. U zaměstnavatele jsem ve zkušební době od 15.6.2008. Je to prý pro roční vyúčtování daně. Musím potvrzení dodat? Zdá se mi to podivné....Děkuji Bára