Re: Kdo mi poradí s programem Pohoda?
>>>Dobrý den,
>>>hledám dobrou duši, která by mi poradila, jak se
>>>rychle naučit zadávat do Pohody příjemky na zboží,
>>>tj.
>>>skladovou evidenci. Mám faktury a z nich mám vytvořit
>>>příjemky, podívat se, zda už je druh zásoby na
>>>skladě,
>>>když ne, tak vytvořit skladovou kartu. Jenže kde vzít
>>>metodický postup od A, tj. kdy a kam kliknout za
>>>1.,2.,3. atd. Sice tam je nápověda, kterou si čtu,
>>>ale
>>>spěchá
>>>to. Nebo je nějaký odkaz na web.stránky s jinou
>>>diskuzí pro začátečníky?
>>>Děkuji Vám moc za odpověď!
>>>
>>>Doris
>
Ten manuál od Stormware je opravdu dobrý, lze ho stáhnout i na jejich stránkách, ale lepší budete mít, když si o požádáte o jeho zaslání. Je to lepší, než to vysvětlovat po netu..... Musíte si nejdřív vytvořit karty zásob, zásobě přiřadit kod a ten budete zadávat při zapisování přijaté faktury. Tím se vám bude zboží naskladňovat automaticky i bez příjemky. Ale jak říkám, lepší je si přečíst ten manual.
>
>Doporucuji Vam skoleni od Stormware.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 8. 2008 17:33
Dobrý den,
hledám dobrou duši, která by mi poradila, jak se rychle naučit zadávat do Pohody příjemky na zboží, tj. skladovou evidenci. Mám faktury a z nich mám vytvořit příjemky, podívat se, zda už je druh zásoby na skladě, když ne, tak vytvořit skladovou kartu. Jenže kde vzít metodický postup od A, tj. kdy a kam kliknout za 1.,2.,3. atd. Sice tam je nápověda, kterou si čtu, ale spěchá to. Nebo je nějaký odkaz na web.stránky s jinou diskuzí pro začátečníky?
Děkuji Vám moc za odpověď!
Doris