Hlavní navigace

Správní poplatek

  • (neregistrovaný)

    29. 8. 2008 10:22

    Dobrý den,
    chtěla jsem se zeptat, zda-li při správním řízení ve věci zrušení údaje místa trvalého pobytu se vybírá správní poplatek ve výši 100,-kč.
    Moc děkuji za odpověd?

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 8. 2008 10:28

      V.V. (neregistrovaný)

      Re: správní poplatek
      Dobrý den,záleží na tom,jaký způsobem to probíhá...Každý musí mít trvalý pobyt.Pokud někoho odhlásíte ze svého bytu či domu žádostí u obecního úřadu asi záleží na každém tom úřadě....u nás pokud vím se nic nevybíralo ještě loni..

    • 29. 8. 2008 10:35

      Marie (neregistrovaný)

      Re: správní poplatek
      No já vybírám podle nějakého vzoru 100,-, jedna paní mě upozornila ze je to neopravnene a ze z toho buud mit problem tak jestli poplatek radeji nemma vratit jelikoz jsme v sazebniku nenasla tuto polozku.

    • 29. 8. 2008 10:53

      V.V. (neregistrovaný)

      Re: správní poplatek
      Pokud tuto částku vybíráte, měla byste si být dle mého názoru jistá,že ji vybíráte oprávněně.Pokud máte nějaký vzor,podle kterého poplatek vybíráte,tak byste jej měla mít uveden i v sazebníku.Tedy dle mého názoru.Každý kdo má nějaký ceník,nemůže vybírat za něco,co v ceníku není.U nás na úřadě za odhlášení někoho z trv.pobytu ve správním řízení nevybírají nic,ale úřady si poplatky mohou stanovovat.Možnáb y nebylo od věci do sazebníku tu položku dopsat a bylo by to vyřešeno.

    • 29. 8. 2008 11:05

      Marie (neregistrovaný)

      Re: správní poplatek
      No já si jista nejsem,ted prave az na upozorneni jsem to hledala a nemohu to najit,tak mozna bude snazsi poplatek vratit abych se vyhnula neopravnenemu vybirani poplatku coz jsem neudelal umyslne ale neznalost neomlouva.
      moc dekuji za pomoc

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).