Re: Odejít náhle během ZD při HPP
tím ujednáním jste se vzdal svých budoucích práv skončit okamžitě PP ve zk.době a proto je ujednání neplatné. Tak sdělte zam-teli(osobně, telefonicky,mejlem,faxem), že rušíte PP ve zkušební době zítřkem,tj. 5.9.2008 a tím to pro Vás končí, on ať se smaží.
Re: Odejít náhle během ZD při HPP
ne,nic Vám nehrozí, protože zaměstnanec i zam-tel mohou zrušit PPve zk.době i bez důvodů, písemné oznámení má být doručeno- nikde není povinnost dodržet lhůtu 3 dny ani povinnost zrušit PP písemně, nedostatek písemné formy neznamená neplatnost. To že Vám to dal zam-tel do PS nemá žádný význam, protože se vzdáváte svého práva postupovat dle ZP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
4. 9. 2008 18:14
Zdravím vás,
moc prosím někoho o radu - jsem na HPP ve zkušební době, silně jsem se nepohodl s nadřízeným a opravdu ho již nechci vidět - stane se něco, pokud prostě již nepřijdu? Ve smlouvě je, že musím 3 dny předem dát vědět, ale není uvedeno, co se stane, pokud tak neučiním. Protože jsem zde jen pár dní, nijak mě netrápí případné nevydání potvrzení atd.
Díky moc