Re: generální plná moc
Mám to napsané v tomto smyslu: zplnomocňuji tímto paní ... k zastupování a vyřizování všech záležitostí na FU, OSSZ, ZP a dále např. k přebírání veškeré korespondence. Na FU mi toto stačilo.
Re: generální plná moc
Já, níže podepsaný
vvvvvvvvvvvvvv, narozený vvvvvvvvv, r.č. vvvvvvvvvvvvv
trvale bytem na adrese vvvvvvvvv, vvvvvvvvvvvv
/dále jen „zmocnitel“/
zmocňuji tímto
pana vvvvvvvvvvvv, narozeného vvvvvvvvv, r.č. vvvvvvvvvvvvv
bytem na adrese vvvvvvvv, vvvvvvvvvvvvvvv
/dále jen „zmocněnec“/,
aby mne v plném rozsahu bez jakéhokoli omezení zastupoval a činil za mne mým jménem všechny právní úkony, ke kterým jsem oprávněn. Zejména, nikoliv výlučně, zmocněnce zmocňuji k podepisování veškerých listin, přebírání doručovaných písemností, podávání žádostí, návrhů, stížností, námitek a jiných opravných prostředků včetně vzdání se práv k těmto úkonům, dále k jednání mým jménem před všemi státními úřady, jakož i úřady samosprávy, soudy a jinými orgány státní správy.
K výše uvedenému zmocněnce zmocňuji i tehdy, pokud je k některému z úkonů vyžadována dle právních předpisů zvláštní plná moc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
5. 9. 2008 13:12
Prosím poradit, syn odjíždí na rok studovat do Austrálie a z toho důvodu přerušuje OSVČ, bude však nutné podat přiznání k dani i přehledy na ZP a SP popř vyřídit další věci, které by se vyskytli. Hledala jsem nějaké znění plné moci zde na business centru, ale nedaří se mi. Může mi někdo poradit. Je zapotřebí ověřená plná moc či nikoli a stačí 1x či několik ověřených kopií. Díky za rady. Jana