Re: mateřská dovolená
--
dobrý den, tak si tady čtu.. a mám dotaz, to musím nějak speciálně nahlásit na zdravotní pojišťovnu, že odešla na PPM pracovnice?
Blanka
Děkuji moc, už jsem to našla na VZP - a s těmi kody.. průšvih asi mám v tom, že jsem to neudělala před rokem... a teď mi nastupovala další kolegyně.. tak tu už jsem stihla.. a ? taky jsem našla jednu maminu,, která byl nemocná, když jsem nastupovala v roce 2006 a z nemoci šla rovnou na PPM a taky jsem to nenahlásila.. no, tak jsem to nahlásila teď...
??? no, nevím... jestli jsem jim v tom neudělala moc velký bordel...
Tak jsem to dnes udělala a poslala i s omluvným dopisem...
Blanka
Ještě jednou děkuji
úplně stejná věc se mi stala také, to s tím omluvným dopisem vám někdo poradil? Bojím se toho ,aby se nakonec neplatila nějaká pokuta . Toho se taky celkem obávám,ale nakonec přece to ZP platil stát, takže platby by jsou v pořádku. Asi to zkusím udělat jako vy,pošlu omluvný dopis a snad to pochopí.
Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 9. 2008 7:13
Prosím paradíte mi,když zaměstnankyně odejde na mateřskou dovolenou musím hromadné oznamení zaměstnavatele hlasit na zdravotní poj. to vím a musím taky něco hlasit na sociálku