Re: tiskopis "Dovolenka"
Myslím si, že se archivovat nemusí. Podle mě by bohatě stačilo, když by mi přišel do ruky výkaz s uvedenou dovolenou, potvrzený nadřízeným. Taky máme dovolenky u výkazu, je to tak zavedené, ale je to vlastně k ničemu. Mě je ještě nosí předem a když se mi pak dostane do ruky výkaz, kde je to jinak než na dovolence, mám s tím akorát práci
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
10. 9. 2008 9:19
Dobrý den, ráda bych Vás požádala o názory na to, pokud dovolenou nařizuje zaměstnavatel, jestli je nutné dokládat k měsíčnímu výkazu o práci i tyto žádanky o dovolené? Pokud se jedná o propustku, tak to chápu, že by měla být doložená, ale pokud dovolenou nařídí zaměstnavatel, musíme tyto dovolenky přikládat? Jedná se o další 'papírky' k archivaci navíc:-) děkuji za Vaše názory.