Re: vybírání náhradního volna-prosím pom
To je velmi diskutabilní - pracovník taky může být pomalý, píšete, že jinak by práci nezvládl v daném čase. To musí posoudit zaměstnavatel, většina účetních taky pracuje přesčas a nikdy si převážnou část, některé žádnou svých hodin nevybírají jako náhradní volno. Není to dlouho, tady byla na toto téma debata. Jsem zvědava na další názory.
Re: vybírání náhradního volna-prosím pom
Asi máte jedinou možnost, a to nechat si zaměstnavatelem schálit (písemně) do budoucna tyto přesčasy.Co už bylo asi nezachráníte, ale do budoucna, pokud se budou termíny krátit a vy nebudete (objektivně) stíhat, tak potom má vedení dvě možnosti. Buď povolí přesčasy a nebo se nedorží termíny.A pokud půjdete do sporu a začnete si klást podmínky musíte počítat se vším.V normálních vztazích to chodí tak, že děláme v době mezd a uzávěrek od vidím do nevidím, prostě dokud to není hotové a po termínech pokud potřebuji volno, tak požádám a vžycky je mi vyhověno.Prostě něco za něco.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
10. 9. 2008 14:03
dobrý den, mám dotaz. Jak je to v případě, když zaměstnanec dělá přesčasy, které mu nejsou nařízené, ale on by tu práci jinak nezvládl v daném čase. Další den si za tyto napracované hodiny chce vybrat náhradní volno, ale firma se tváří, že hodiny vlastně neodpracoval a nutí ho vybrat si místo toho dovolenou. Jaké s tímto máte zkušenosti, kdy firma přesčas nenařídí, ale nechá pracovníka pracovat.... Jak se proti tomu může pracovník bránit? Regulérně ty hodiny musel odpracovat, tak snad má nárok si je i vybrat nebo ne?