Re: Student- dohoda o pracovní činnosti
Agentura Vás skutečně nesmí zaměstnat na dohodu o provedení práce, ze které se neodvádí pojištění. Může Vás zaměstnat buď na dohodu o pracovní činnosti nebo v pracovním poměru na pracovní smlouvu. Z obojího je musí srážet pojištění. Vy jste podepsala daňové prohlášení a budete tím pádem uplatňovat slevu z daně na poplatníka (2070 Kč měsíčně) a pokud jste dodala i potvrzení o studiu, tak i slevu studentskou (335 Kč měsíčně). Slevy jsou z vypočítané daně odečítány jen do nuly, takže když je daň nižžší, není ani celá sleva využita. Pokud Váš hrubý výdělek je např. 10000 Kč, pak z něho bude sraženo 4,5% zdravotního pojištění (tj. 450 Kč), 8% sociálního pojištění (tj. 800 Kč). Základ pro daň se stanoví tak, že se vezme hrubá mzda a k ní se připočítá 35%, což je pojištění, které navíc odvádí zaměstnavatel. Takže v tomto případě bude základ daně 13500 Kč. Z toho je 15% daň 2025 Kč. Po uplatnění slevy na poplatníka (2070 Kč) je daň 0. Takže čistého dostanete 10000 - 450 - 800 - 0 = 8750 Kč.
Takže pro představu: Vy dostanete čistého 8750 Kč a 4750 Kč agentura odvede státu.
Kdybyste byla zaměstnancem přímo firmy, ta by Vás na dohodu o provedení práce zaměstnat mohla. Pak by vycházelo např. 10000 hrubého = 10000 čistého. Ale tato DOPP je omezena odpracováním pouze 150 h v kal. roce u téhož zaměstnavatele (a u jiného zaměstnavatele dalších 150 h atd.).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 9. 2008 17:32
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně srážek ze mzdy. Jsem zaměstnaná přes agenturu, která mě zprostředkovává dalšímu klientovi. Podepsala jsem tzv, růžový papír:). Vydělávám nad 5 000 kČ. Agentura tvrdí, že podle nějaké vyhlášky za mě platí i zdravotní pojištění, což se mi jako studentce nezdá. Je to prý nějaké nové nařízení. Moje otázka zní- kolik procent my tedy strhnou z hrubé mzdy? Je nějaká univerzální odpověď? Moc děkuji