Re: mobil - záruka O2
Bohužel ne, již v roce 2006. Já jsem to prostě nedal do výdajů abych si to nekomplikoval. Nenapadlo mě, že mi záruku vrátí tím, že ji odečtou na faktuře. Zatím mi záruky vždy vrátili složenkou. Jediný co mě napadá, že zaeviduji fakturu s tím, že těch 890 dám jako zaplacenou zálohu. Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 9. 2008 14:20
Mám opět problém se zárukou na mobil - O2.
Zaplatil jsem záruku Kč 2000 + 890 , ale nedal jsem to do výdajů (vedu DE). Na srpnové faktuře mi O2 odečítá Kč 890 jako přeplatek minulého období (zřejmě se jedná o vrácení jedné záruky na Kč 890, protože tam žádný přeplatek nemůžu mít) - ještě si to ověřím na O2. Zároveň mi přišlo od O2 složenkou Kč 2000 (domnívám se, že se jedná o vrácení té druhé záruky). Co s tím mám dělat když jsem tyto výdaje nezaevidoval do DE.
Vrácení záruky složenkou bych asi neřešil, ale co mám udělat s tou, která je uvedena na faktuře jako přeplatek? Můžete mi poradit?
Děkuji a hezký den