Re: Nárok na dovolenou ve zkušební době?
ano, záleží na odpracované době u tohoto zam-tele - za každých odpracovaných 21 PD máte nárok na 1/12 celor. nároku - tzn., že pokud jste nebyla nemocná apod., tak budete mít odpracováno 43 PD, což je nárok na 2/12 celor. nároku (při celor. nároku 20 PD je to 3,5 dne dovolené)
Super, moc vám děkuji za odpovědi. Měla jsem zato, že když nepracuji celoročně, nebo nejsem vedena na ÚP, tak ne dovolenou nebudu mít nárok. Tak pokud se jedná opravdu jen o nárok u daného zaměstnavatele a nebere se v potaz předchozí ÚP a dvouleté období mimo ČR, tak jste mě potěšili a mooooc vám díky za odpovědi!!!!
Super, moc vám děkuji za odpovědi. Měla jsem zato, že když nepracuji celoročně, nebo nejsem vedena na ÚP, tak ne dovolenou nebudu mít nárok. Tak pokud se jedná opravdu jen o nárok u daného zaměstnavatele a nebere se v potaz předchozí ÚP a dvouleté období mimo ČR, tak jste mě potěšili a mooooc vám díky za odpovědi!!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
24. 9. 2008 9:33
Dobrý den,
1.8. jsem nastoupila do zaměstnání, kde budu ke dni 30.9. končit ještě ve zkušební době. Mám tedy odpracované 2 měsíce, budu mít nárok na poměrnou část dovolené anebo bych musela odporacovat celou zkušební dobu a pak teprve by mi vzniknul na poměrnou část dovolené nárok?
Děkuji všem za odpovědi.