Re: Dodatečné daňové přiznání 2007?
Vzhledem k nízké částce a vzhledem k tomu, že to opravdu neovlivní HV, bych si teď udělala PPD jako vrácení platby do pokladny a připárovala tuto platbu na došlou fakturu. Tím se vám tedy "otevře" a vy si budete moci připárovat banku. Pokud máte program takový, že k faktuře už letos nemáte přístup, tak bych ten PPD a pohyb v bance proúčtovala třeba přes tu 321 bez párování.
Re: Dodatečné daňové přiznání 2007?
Děkuji moc za Vaší podporu. Úhrady mám letos v plné kompetenci sama, tak už to mám pod kontrolou. Provedu 211/321 jako "nezrealizovanou úhradu". - vratku do pokladny, a bankovním výpisem vyrovnám 321/221. Fakturu už v roce 2008 nevidím, bohužel. Přeji co nepříjemnější start do nového týdne, Zuzana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
27. 9. 2008 9:41
Prosím o radu, pár měsíců v 2007 byl hroznej zmatek - změny ve vedení, přijaté faktury majitelé hradili úplně mimo splatnost, spoustu dokladů postráceli. Stala se mi věc, že fakturu, kterou jsem považovala za uhrazenou v hotovosti pokladnou v prosinci. (mám jenom výdajovej podepsanej že to uhradil, nemám utržek z pošty) Takže nic moc důkaz pro dodavatele že to bylo uhrazené. Každopádně v roku 2008 to šlo účtem na základě upomínky. Nepřeklopila se mi faktura jako otevřená položka - byla jako zaplacená. Rok mám zavřený. Otázka zní : Musím kvůli zásahu kde "rozpáruju" úhradu, navýšim tím pokladnu (jedna se o částku do 1000 Kč) a znova provedu překlopení položek abych ji měla v roce 2008 otevřenou a mohla napárovat na banku. Nijak mi to neovlivní HV, jenom 321 a 211 cca o položku 1000 Kč. Mám povinnost podat opravné daňové přiznání? Děkuji předem, Zuzana