Re: jak doložit daňový výdaj?
Pokud budete platit hotově,tak máte samostatné doklady a to by samozřejmě stačilo,budete mít peníze v pokladně a pokladnou to všechno zaplatíte.
Re: jak doložit daňový výdaj?
To ne, placeno je vše ze soukromého učtu, jak jsem už uvedl, to byl jen nápad, ze by se to vyplatilo hotově z podnikání a jako druhý průkazný doklad by byl ten výpis ze soukromého z účtu, napadlo mě to, protože vím, že šéf takto používá kartu ze soukromého a podnik mu to proplácí v hotovosti, pro podnik jsou to potom "hotové" výdaje. Nevím ale, jestli by FU v mem pripade neremcal, ale tak snad, ne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
28. 9. 2008 1:21
Dobrý den,
jsem fyzická osoba, zárove zamec, mám v roce 2008 příjmy a taky výdaje. Bohužel výdaje eviduju a platím následovně: podnikám doma (sw služby)
- nájemné platím ze soukromého účtu jako sipo (3+1 z toho jedna místnost zařízená jako kancelář a slouží jako kancelář)
- svůj pouze pro podnikání využívaný notebook jsem zaplatil ze soukromého účtu
- náklady na telefon platím ze soukromého účtu
Prosím Vás, jak doložit podnikatelsky tyto výdaje?
Děkuji moc za radu.