Re: opravdu nikdo neví??????
>hokejový klub vyšle rodiče,který si sám platí silniční
>daň-ten rodič, na zápas s dětmi .Může si ten rodič
>uplatnit cesťák?a předpokládám,že silniční daň už
>hokej.klub platit nemusí,když si to platí rodič sám?Stačí
>přiložit doklad o zapl.siln.dani k cesťáku?prosím o radu
Dle dotazu u mého správce daně, jsem v podobném případě (zaměstnanec použil své auto pro služ.účely a přitom platí v jiné firmě silniční daň paušálem na celý rok) auto nezapisovala do přiznání k silniční dani a od toho zaměstnance si nechala podepsat, že za to konkétní auto se platí silniční daň u firmy xy. Takže jsem mu cesťák normálně proplatila a silniční daň jsem neodváděla.
děkuji za reakci.Já jsem si to takto vyložila,ale nebyla jsem si jistá.A co kdyby jel rodič ,který má auto vloženo do obchodního majetku,nebyl by s tím problém????
Re: silniční daň
Ten =zápas s dětmi" nebo "zápas dětí"= na který byl vyslán rodič
splňuje pro hokejový klub podmínky uvedené v §2/1 z. 16/1993
= k činnostem, z nichž plynoucí příjmy jsou předmětem daně z příjmů u subjektů nezaložených za účelem podnikání podle zvláštního právního předpisu ?
Sice se šeptá, že práce dětí je u nás zakázána a jak tedy vykazuje hok. klub příjmy z této činnosti?
Konec legrace =zkuste posoudit, zda se vůbec platba SD na tento případ vztahuje.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
30. 9. 2008 9:18
hokejový klub vyšle rodiče,který si sám platí silniční daň-ten rodič, na zápas s dětmi .Může si ten rodič uplatnit cesťák?a předpokládám,že silniční daň už hokej.klub platit nemusí,když si to platí rodič sám?Stačí přiložit doklad o zapl.siln.dani k cesťáku?prosím o radu