Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
1. 10. 2008 1:41
Dobrý den,
prosím moc o radu.
DE - neplátce DPH - internetový obchod - chodí nám zboží poštou a NĚKDY je účtováno i poštovné (pokud nedosáhnu objednávkou na určitou částku). Dávám zboží na sklad (karty). Jak tam to poštovné v reálu mezi jednotlivé položky rozdělím, pokud se má vést sklad v pořizovací ceně? Chápu-li dobře, tak je to cena zboží + náklady spojené s pořízením, což poštovné podle mne je. Na faktuře je třeba 15 položek, od každé 5ks a poštovné je třeba 120Kč??? Marně se to tu snažím už pár hodin najít... Podobný dotaz už jsem našla, ale odpověď se zvrhla v diskuzi, zda vést v DE sklad nebo ne:)
Připadá mi divné, abych třaba to poštovné vydělila počtem všech kusů a ke každému přidala třeba 1,82Kč....????? Obzvlášť, když některý kus stojí třeba 30Kč a jiný 800...
Děkuji za odpověď
ELiška