Hlavní navigace

Kod M, U na ZP

• (neregistrovaný)

4. 10. 2008 11:49

Dobrý den, až nyní po MD naší zaměstnankyně jsem zjistila, že jsem neodeslála na ZP začátek MD kodem M. Myslím, že to nevadí, když to zdravotní pojištění za ni platil stát i co se týče Rodičovského příspěvku, že ? Jde mi o to , zda to nahlásit na ZP .Moc děkuji, nevím si rady.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 10. 2008 12:36

petra (neregistrovaný)

Re: kod M, U na ZP
      >Dobrý den, až nyní po MD naší zaměstnankyně jsem
      >zjistila, že jsem neodeslála na ZP začátek MD kodem M.
      >Myslím, že to nevadí, když to zdravotní pojištění za ni
      >platil stát i co se týče Rodičovského příspěvku, že ?
      >Jde mi o to , zda to nahlásit na ZP .Moc děkuji, nevím
      >si rady.Jsme malá organizace a MD jsme nevypláceli.Chtěla jsem vědět, zda to na tu ZP mám ohlásit dodatečně.

• 6. 10. 2008 10:39

Pavla (neregistrovaný)

Já bych tam zavolala a situaci jim vysvětlila.Je lepší vše napravit a mít v pořádku.

• 6. 10. 2008 11:45

Irena (neregistrovaný)

Taky jsem měla stejnou chybu, ale po dohodě jsme vše dopsali bez problémů a postihů. Opravdu je lepší mít vše v pořádku.

• 6. 10. 2008 12:43

petra (neregistrovaný)

Věřím , že vše dobře dopadne, zajedu tam osobně a vše vysvětlím, jde mi jen o to , když to ZP za tu zaměstnankyni na MD platí stát, tak když jsem ten kod neposlala, jak se to ta pojištovna dozví, že je pojištěnkyně na MD. Komu to ZP ten stát vlastně poslal. Ta ZP by si o to měla na základě toho kodu a oznámeni požádat , ne? Nebo nevíte náhodou někdo , jak to je? Aby to vůbec to ZP bylo zaplaceno.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).