Re: Vestavný prodejní pult
Kdybych o tom rozhodoval já,tak přeúčtuju a zařadím....a ani bych se neptal.....ale jsme velká firma, je dán plán investic, je určitý seznam lidí, kteří mohou schvalovat investice, jsou směrnice, které ukládají přesný postup při pořizování investic...tudíž bych musel vrátit dotyčnému fakturu, že mu nic nezaúčtuju,dokud neproběhne celé kolečko pro investici...a to je vždycky problém...chtěl jsem mít jistotu,než začnu někoho buzerovat,že schálil neoprávněně fakturu do režie,že mám na danou věc správný názor...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 10. 2008 12:57
V objektu, který nám nepatří, ale máme ho pronajatý, jsme již letos dělali úpravy typu technického zhodnocení, ale do 40000,-, tudíž jsou v nákladech. Nyní přišla faktura na výrobu vestavného prodejního pultu do tohoto objektu za 15000,-. Jde v případě vestavného pultu taky o TZ objektu? Nebo mohu zaevidovat jako drobný majetek ? Dohromady obě úpravy přesáhnout v tomto obejktu 40000,-. Bude nutné přeúčtovat hodnotu 1.TZ z nákladů na účet 04 a v součtu s 2.TZ převést do dlouhodobého majetku ?