Re: zaměst.na rodič.dovolené-prosím mzdo
v mém programu se toto zadává na osobní kartě, nikoli ve mzdách za konkrétní měsíč či nepřitomnostech, takže na osobní kartě zam-ce mám "kmenový stav", kde jsou všechny možnosti, aktivní, mateřská, rodičovská... ale jak píšete, závisí to na programu
Děkuji vám.My máme program ABRA-krátce,tak to moc neznám.Ještě se prosím zeptám.Při rodičovské dovolené se kyně vyjme z evidenčního stavu,tzn.že nebude na přehledech pro OSSZ a ZP?(při MD je v evidenč.stavu,při rodič.dovolené není)?
Děkuji moc
Mám dojem, že v evidenčním stavu zůstává, jsme VO tak na přehledech zam-ce neuvádíme...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
6. 10. 2008 13:55
Dobrý den,
potřebuji poradit.Zaměstnankyně čerpala MD,po ní čerpá ŘD.Po skončení čerpání ŘD nastoupí na RD.Prosím,jak zadáváte do PC rodičovskou dovolenou?Vím,že každý program je jiný,ale já jsem v přehledech pro nepřítomnost našla pouze nem.dávky,mateřskou,vyrovnávací příspěvek v těhotenství.Rodičovská dovolená žádná.Tak teď nevím,jak kyni evidovat po dobu 3 let věku dítěte.Musí přeci vyjiždět na přehledech pro OSSZ,ZP,i když je odvod 0 Kč. Jsme MO.
Děkuji za každou radu.