Re: OT: POHODA-jak na instalaci
V pocitaci to mate nekde ulozene. Kdyz si na to dvakrat kliknete, tak by se to melo otevrit, a pak spustit aktualizaci z upd.
Pripadne, pokud to mate ulozene v pocitaci, tak si spustte Pohodu a v ni v napovede kliknete Aktualizovat.
Najeďte si na webu stormeare aktualizace online,a tam jako první máte v tabulce POHODA rel 8905.Vpravo si pravým tlačítkem klikněte na "stáhnout" a dejte "uložit jako cíl".Vyberete si že to chcete uložit na plochu,a teď než to uložíte,změníte tu koncovku zip na upd-a dáte uložit.A z plochy to nakopírujete do POHODY-Update.Kdyby jste nevěděl(a),ještě napište
Stáhněte si to znovu z aktualizací online ze Stormware, při tom prvním dotazu dejte uložit - prostřední tlačítko - objeví se Vám tabulka ( kam uložit) - ULOŽIT DO :tam musíte mít v horním rámečku update. Ve spodním rámečku NÁZEV SOUBORU:se Vám objevuje update8905.zip - zip přepíšete na upd. A v rámečku pod tím ULOŽIT JAKO TYP: tam musíte mít všechny soubory - toto políčko Vám nabízí buď ZIP nebo všechny soubory. Než toto všechno uděláte, musíte mít celou POHODU zavřenou. A až se Vám to takhle uloží, tak spustíte POHODU a mělo by se Vám to zaktualizovat. Teď jsem to udělala a funguje to.
Tak držím palce.
Tak jsem to udělala přesně podle Vašeho návodu,ale první a zřejmě podstatný zádrhel je v okamžiku NÁZEV SOUBORu-tam se mi zapíše Update8905 bez jakékoliv koncovky. Takže teď opravdu už nevím a z podpory mi poslali moc hezký návod,ale je to přesně ten co je na netu-asi se tam někdo strikně drží postupu :-) a mě to je k ....Ale děkuju za pomoc.
>>Stáhněte si to znovu z aktualizací online ze
>>Stormware, při tom prvním dotazu dejte uložit -
>>prostřední
>>tlačítko - objeví se Vám tabulka ( kam uložit) -
>>ULOŽIT DO
NÁZEV
>SOUBORu-tam se mi zapíše Update8905 bez jakékoliv
>koncovky.
Tak tu koncovku dopiste : Update8905.upd
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 10. 2008 9:55
Zdravím uživatele programu POHODA....mám menší problém s instalací nového updatu...jsem prostě jen účetní a nemám tady nikoho kdo by mi s tím poradil :-( U aplikace píšou že si máme přejmenovat koncovku zip na upd,ale kde to mám udělat? Pomóóóc,prosím....předem děkuji,Patricie.