Re: Prémie za zisk u účetní ?
To mě z práce kvůli ztrátš dokonce vyhodili.
A jednatele, který už dovedl ke krachu 5 firme, nakupoval za 100 a prodával za 80 si tam nechali....
Ještě že po mně nechtěli doplatek té ztráty, to by se asi divili, co bych jim řekla... :-)))
Re: Prémie za zisk u účetní ?
Tak předpokládám, že Vás nevyhodili za odpovědnost za ztrátu, ale prostě proto, že na Vás neměli peníze. Jinak to odměňování - prémie účetní za zisk - bych nebrala tak, že ona svojí snahou dosáhne zisku, ale jednoduše tak, že když má firma zisk, může i ona dostat peníze navíc a když firma zisk nemá, tak zkrátka peníze nebudou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
8. 10. 2008 14:35
Pracuji jako účetní a mzdová účetní, mám nízký základní plat a prémie se mi skládají z různých podsložek, mimo jiné za zisk, který se často neplní, takže tu částku nedostanu.
Když řeknu mé vedoucí, že ten zisk nemůžu udělat ani kdybych se na hlavu postavila, tak řekne, že to tak mají všude. Zajímá mě, jestli to tak máte někde taky. Přijde mi nelogické, být odměňovaná za něco, co nemůžu ovlivnit.