Re: Přehled o výši příjmů poživatelů ČID
Ale, mzdy dělám asi rok a něco, stále se učím, zítra mi má přijít kontrola z OSSZ a v protokolu z minulé kontroly, která byla v r.2006 o tom něco píšou, tak jsem se zhrozila co to je a tak. Děkuji mnohokrát za odpověď.
A mám ještě jednu takovou....protože už jsem úplně zblblá - mzdový listy se vystavují jen na konci roku nebo i během, když dojde k ukončení prac.poměru.Děkuji mnohokrát za trpělivost.
To v r.2006 ještě kontrolovali předchozí období.
Mzdový list se zakládá při nástupu a první údaje o mzdě na něm budete mít hned po prvním zúčtování první výplaty.Nemyslela jste evidenční list důch.pojištění ?
Mzdové listy tiskneme 1x ročně v lednu příštího roku za celý minulý rok. A nemám představu, jak bych ho v PC založila při nástupu zaměstnance a to jako hned prázdný vytiskla? A pokud se nám nahlásí kontrola např. na 15.9.2008, tak vytiskneme mzd.listy za 1/08 - 8/08 a tyto předložíme ke kontrole a až v lednu 2009 vytiskneme celý rok, tak tyto 1/08-8/08 skartujeme. U odejitých zaměstnanců tiskneme také až v lednu příštího roku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 10. 2008 13:45
Prosím o pomoc, formulář Přehled o výši příjmů poživatelů částečného invalidního důchodu s faktickým stavem - víte někdo co je to za formulář a kdy a jak a proč se vyplňuje? Díky za informace