Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
13. 10. 2008 10:55
Dobrý den, prosím zda by mi mohl někdo poradit ohledně celoročního zúčtování daně. Jde mi o to, že při mzdách se mi vždy vytvoří závazek platba daně,(což je vpořádku) ale měli jsme při celoroční zúčtování "přeplatek z roku 2007 cca1200. Program mi dal možnost vygenerovat dobropis Fú což jsme nechtěla tak se mi to postupně odečítá. ( od března) . Jenže se mi tvoří 0 závazky a částka cca 12000 mi pořád zústává na újčtě 331. Do dokladu 0 závazek se ale už nelze dostat. Můžu toto odúčtovat ID? Doufám, že je to alespoň trochu srozumitelné.
A prosím ještě jeden dotaz splatili jsme základní vklad 100%, jaké doklady potřebuji abych toto mohla nechat přepsat ve výpisu z obchodního rejstříku? (měli jsme splaceno jen 50%)
Děkuji za odpověd a přeji hezký den