Re: Diskriminace?
Je to možné, protože jde o Vaši soukromou rodinnou věc. Žena s malými dětmi sice může požádat zaměstnavatele o úpravu pracovní doby (změna úvazku nebo jiný pracovní čas), ale ten jí nemusí vyhovět, pokud mu v tom brání provozní důvody. Oni jistě nemohou plánovat rozpis lidí do směn podle toho, jak se to komu hodí, kromě toho tam jistě žen s dětmi mají více a představte si, že každá by požadovala přesunout směnu na jindy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
13. 10. 2008 16:56
Dobrý den všem,
manželka je na mateřské a našla si brigádu pro přivýdělěk v OD Kaufland. Je to práce na 4 hod denně střídá se R/O. A máme také malé dítě, které je ráno ve školce a odpoledne ho hlídám já, jelikož mám pouze ranní. Teď nastal problém v tom, že manželka má v paték odpolední a já musím odjet z domu, nemá tedy kdo hlídat dítě. Manželka to tedy nahlásila v práci 7 dní napřed, že v ten pátek nemůže na odpoledne, ale že by přišla ráno, protože némáme hlídání dítěte. A v práci ji řekli že je to nezajímá, ať si to zařídí jak chce jinak ji vyhodí. Je to možné??