Poraďte prosím
>Dobrý den ,
>
>mám dotaz zaměstnanec odpracoval v měsíci září 08 -
>195,5 h = 19,5 h přesčas (195,5-176). Dělal dva dny o
>víkendu (16 h) za které pak dostal v dalším týdnu
>náhradní volno. Jde mi o to jestli proplácím 3,5 hodiny
>přesčasu 19,5h-16h. Prosím poraďte děkuji
>
Re: Práce přesčas - spěchá
To ano, ale v tom samém měsíci si vzal 2 dny náhradního volna (což je 16 h) a za to se práce přesčas neproplácí pokud vim
Re: Práce přesčas - spěchá
Ale ne! Pořad si nerozumíme. Zaměstnanec odpracoval 195,5 hodiny za které mu náleží mzda. Jde mi o to jestli příplatek za práci přesčas za 3,5 hodiny nebo 19,5 hodiny (když měl 2 dny náhradního volna = 16 h).
Podle mě mu normálně zaplatim odpracované hodiny 195,5 + příplatek za 3,5 h přesčasu, protože si vzal 16 h náhradního volna a za to už žádný příplatek nanáleží. Pravda?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
14. 10. 2008 8:53
Dobrý den ,
mám dotaz zaměstnanec odpracoval v měsíci září 08 - 195,5 h = 19,5 h přesčas (195,5-176). Dělal dva dny o víkendu (16 h) za které pak dostal v dalším týdnu náhradní volno. Jde mi o to jestli proplácím 3,5 hodiny přesčasu 19,5h-16h. Prosím poraďte děkuji