Re: bankovní účty pro s.r.o.-české a něm
Já mám firemní účet u Fio, který funguje jako česko-slovenský: lze zdarma přijímat a odesílat platby do/ze všech českých a slovenských bank.
Od 1.1.2009 půjde o koruno-eurový účet (díky vstupu SR do eurozóny) a snad půjde zdarma převádět po celé eurozóně, v nejhorším případě "za drobné".
Jinak mám účet ještě v této bance: www.vr-bank-zittau.cz, který je za nějaké "drobné", ale v porovnání s českýma bankama prakticky zdarma.
Re: bankovní účty pro s.r.o.-české a něm
máme učet u ČSOB v ČR a zároveň u ČSOB v SR(protože máme klienta v SR,který nám hradí na účet v SR) a poplatky mezi
převody jsou minimální ve srovnání s ost.bankami
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
14. 10. 2008 19:35
Dobrý den, jsme česká firma (s.r.o.), která bude zakládat pobočku v zahraničí. V Německu budeme potřebovat také založit účet, ze kterého budeme posílat peníze na český účet a naopak. Poplatky za zaslání mezi jednotlivými účty jsou dost vysoké, máte nějaké zkušenosti s nejnižšími sazbami? Narozdíl celé západní Evropské Unie jsou platby mezi jednotlivými účty zdarma, ne tak bohužel u nás, což nechápu. Děkuji za pomoc