Re: Ověření plátce DPH?
Hm, to je ironie, páč zahraničí také ověřuji. Nějak se to nakupilo a nenapadlo mě to. Ta faktura je prostě tak dokonalá, že by to nezvyklalo nikoho:o))))) ... kromě paní příjemný na Fú:o))))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 10. 2008 13:25
Prosím Vás, ověřujete někdo všechny plátce DPH u svých dodavatelů? Nám se samozřejmě stalo, že jsme dostali naprosto perfektní fakturu se všemi náležitostmi, uplatnili cca 15 tis daň a ejhle - na kontrole Fú nám to vyhodili - pán totiž není od roku 2002 plátcem daně z přidané hodnoty!!!!
Jasně že chápu, že jsme za to zodpovědní my, ale co udělají tomu PITOMÉMU pánovi, který si ty faktury vystavuje asi jen tak ze srandy??? Telefony mi nebere, prostě nás má na háku!!!
A ještě poznámka, pracovnice Fú byla tak arogantní, že bych jí nejraději poslala do háje ... jako že " myslíte, že mě to tady s Vámi baví" a tak. Nicméně zatím jsem tak důkladný proklep nezažila:o(((((