Re: PN u malé organizace v r.2009 ?
to je hezké, že máte takovou důvěru v program, ale neumím si představit, že bych nevěděla, jak k tomu výpočtu program přišel
co když za Vámi přijde zam-ec a bude chtět vysvětlení, jak jste k té částce, kterou má na výplatní pásce přišla?
Zkuste např. www.mpsv.cz - sekce nemoc. pojištění
Nebo zkuste jít na nějaké školení - určitě si z nabídek vyberete (chce to ale vybrat dobrého školitele)
Program mě zatím nikdy nezklamal.Vždycky musím vědět jak přijdu k určitému výsledku,ale přece nebudu počítat mzdy ručně a pak ještě jednou.
Na školení určitě půjdu,ale aktuelní to bude až v lednu.Mzdy se budou počítat až na začátku února a do té doby bych to asi všechno zapoměla.
Tak tak. Taky mě čeká školení- v listopadu. A musím podotknout, že už třetí! Vždycky jsem spěchala na školení a oni ti chytrolíni to odložili. Samozřejmě ze školení už nic nevím :-( Mám z vyplácení nemocenského docela hrůzu. Taky bych to zrušila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
16. 10. 2008 7:41
Prosím o radu.Zaslechla jsem ,že od Nového roku bude prvních 14 dní PN proplácet organizace.Pracuji pro MO a tam jsme nic nepočítali-neschopenka se předala na OSSZ.
Můžete mi poradit,jak se to bude počítat ?
Děkuji.